Wie is Acting-Out
 

     

 

Zoek jij een stageplaats, of een oproepcontract in sport, recreatie, events?

Klik hier onder voor meer informatie, wij zijn een erkend leerbedrijf.

Stage plaats

werken?

Stefan, Na mijn opleiding als Sociaal Agogisch Werker, ben ik jarenlang werkzaam geweest in de (jeugd)hulpverlening. Daarnaast heb ik een sport- en spelopleiding gevolgd en heb ik onder andere als zeilinstructeur gewerkt. Een aantal jaar ben ik als freelancer werkzaam geweest voor verschillende organisatiebureaus in de evenementen branche. Sinds 2002 heb ik het roer omgegooid en is ACTING-OUT ontstaan.

Sjors, Deze vrolijke jongeman heeft zijn opleiding sport & bewegen afgerond. Na diverse stages en en werkplekken is deze spontane enthousiasteling een aanwinst voor ons team. In 2019 bij ons begonnen en altijd aanwezig om u een mooie beleving te geven. Met een inzet van 1001%.

Bram, Zijn weekenden vult hij graag bij ons ;-) Naar zijn stage is Bram als vaste weekend kracht blijven werken. Met zijn enthousiasme begeleid hij de groepen jong en oud binnen ons bedrijf.

Betty, Op kantoor de drijvende kracht, administratie & planning.

Voor ons is het organiseren en begeleiden van uw evenement, groot of klein, een uitdaging die wij vol overgave aangaan. Samen met u en uw gasten na afloop terug kunnen kijken op een geslaagde dag, is onze drive.

ACTING-OUT beschikt over een groot bestand aan enthousiaste en deskundige medewerkers, zodat we er altijd zeker van zijn dat de juiste persoon op de juiste plek ingezet kan worden.


Graag tot ziens bij een activiteit die wij voor u mogen verzorgen.
Stefan

 

 

  

 

 

   
 
  Telefoon 030-6971021      Postbus 711    
Info@acting-out.nl            3700 AS Zeist