Wie is Acting-Out
 

     

 

Zoek jij een stageplaats, of een oproepcontract in sport, recreatie, events?

Klik hier onder voor meer informatie, wij zijn een erkend leerbedrijf.

Stage plaats

werken?

Stefan, eigenaar
Na mijn opleiding als Sociaal Agogisch Werker, ben ik jarenlang werkzaam geweest in de (jeugd)hulpverlening. Daarnaast heb ik een sport- en spelopleiding gevolgd en heb ik onder andere als zeilinstructeur gewerkt. Een aantal jaar ben ik als freelancer werkzaam geweest voor verschillende organisatiebureaus in de evenementen branche. Sinds 2002 heb ik het roer omgegooid en is ACTING-OUT ontstaan.

Glenn, locatie manager 

Glenn is bij het team gekomen in 2011 "de grote regel neef". Glenn heeft voor het behalen van zijn opleiding leisure & events twee jaar stage bij ons gelopen. De steun en toeverlaat op de werkvloer voor de klanten, medewerkers en stagiaires.   

Betty,

Op kantoor de drijvende kracht, administratie & planning.

Voor ons is het organiseren en begeleiden van uw evenement, groot of klein, een uitdaging die wij vol overgave aangaan. Samen met u en uw gasten na afloop terug kunnen kijken op een geslaagde dag, is onze drive.

ACTING-OUT beschikt over een groot bestand aan enthousiaste en deskundige medewerkers, zodat we er altijd zeker van zijn dat de juiste persoon op de juiste plek ingezet kan worden.


Graag tot ziens bij een activiteit die wij voor u mogen verzorgen.
Stefan

 

 

  

 

 

   
 
  Telefoon 030-6971021      Postbus 711    
Info@acting-out.nl            3700 AS Zeist